10 λόγοι να εμπιστευτείτε το εργαστήρι Μαθιουδάκη

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1979

Εδώ και 38 χρόνια δημιουργούμε πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με γεύσεις που ξεχωρίζουν και σε αρμονία με τον ανθρώπινο οργανισμό.


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Η εταιρία μας πρωτοπόρος στις εξελίξεις στο χώρο των βιολογικών προϊόντων και προϊόντων vegan, ενημερώνεται διαρκώς γύρω από τα νέα δεδομένα του κλάδου.

Συνεργάζεται μ ένα ισχυρό δίκτυο συμβούλων για θέματα πρώτων υλών, οργάνωσης παραγωγής, διατροφής και ποιότητας, ενώ παράλληλα συμμετέχει ενεργά σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την υγιεινή διατροφή και τα βιολογικά προϊόντα


ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη αρχή και θεμελιώδης αξία της ύπαρξής μας. Ακολουθούμε πιστά τους κανόνες υγιεινής  και τηρούμε τις δεσμεύσεις της ισχύουσας νομοθεσίας που διέπει τα βιολογικά προϊόντα. Σε συνδυασμό με τη συνεχή επίβλεψη-αξιολόγηση που εφαρμόζουμε σε όλα τα στάδια της παραγωγής, εξασφαλίζουμε σταθερά την υψηλή ποιότητα. Είμαστε πιστοποιημένοι από τον Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης «ΔΗΩ» σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 834/2007 και (ΕΚ) 889/2008.


ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Προτεραιότητά μας η εξυπηρέτησή σας. Δεν μας αρέσουν οι αναμονές. Γι΄ αυτό έχουμε καθιερώσει ένα ξεχωριστό σύστημα παραγγελιών-παραδόσεων σε οργανωμένη εβδομαδιαία βάση που διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία της επιχείρησή σας. Μ’ αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε μικρές αναμονές στο ράφι και κυρίως την άμεση κατανάλωση από τον τελικό πελάτη. Μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης αξιοποιώντας και την σύγχρονη τεχνολογία βρίσκοντας άμεσα λύσεις και αποτέλεσμα .


ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Μπορείτε να ενταχθείτε στο δίκτυο συνεργατών μας σε όποιο σημείο της χώρας μας (και της Κύπρου) και αν βρίσκεστε απολαμβάνοντας μοναδικά οφέλη μέσα από τη συνεργασία μας.


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Όταν η παράδοση συναντά την καινοτομία!

Τα είδη μας είναι βασισμένα στην πολυετή εμπειρία και γνώση ανθρώπων με μεράκι και σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο! Αποτέλεσμα αυτής της πολυετούς αναζήτησης των ποιοτικότερων συνθέσεων μεταξύ απολαυστικής γεύσης και υγιεινής διατροφής, είναι μια σειρά παραδοσιακών αλλά και νέων προϊόντων χωρίς ζωικά παράγωγα.

Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα ξεχωριστών αρτοποιημάτων! Γεμάτα με άρωμα, γεύση , φρεσκάδα, που δίνουν ενέργεια και χαρίζουν καλή υγεία και ευεξία .


ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Χτίζουμε επαγγελματικές σχέσεις με υπευθυνότητα, σταθερότητα και προοπτική. Τηρούμε τα συμφωνηθέντα με τους συνεργάτες μας και διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον ασφαλές προς όλους (Καταναλωτές-Προμηθευτές-Πελάτες).  Είμαστε ξεκάθαροι στις συνεργασίες μας, ακριβείς με τα χρονοδιαγράμματα και σταθεροί στις αρχές μας.


ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ

Παρ’ όλη την πολυετή μας πορεία δεν επαναπαυόμαστε. Με έμφαση στη δημιουργικότητα και την καινοτομία δοκιμάζουμε νέους μεθόδους και τεχνικές παρασκευής, αναζητούμε νέες πρώτες ύλες και ερευνούμε δυνατότητες για διαφοροποίηση. Δημιουργούμε έτσι βιολογικά προϊόντα επιλεγμένα, και ποιοτικά ανώτερης θρεπτικής αξίας.


ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η καθημερινή μας δράση καθορίζεται από  καλά μελετημένο σχέδιο. Δεν αφήνουμε κάτι στην τύχη ή επαναπαυόμαστε στις εξελίξεις. Κινούμαστε με στοχευμένα και οργανωμένα πλάνα. Αξιολογούμε στοιχεία και πληροφορίες και αν χρειαστεί αναπροσαρμόζουμε την εργασία μας. Διατηρούμε έτσι ένα πρόγραμμα προς ωφέλεια όλων.


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στο εργαστήρι μας θα συναντήσετε ένα φιλόξενο κλίμα συνεργασίας. Εργαζόμαστε για ένα ανθρώπινο περιβάλλον που ξεχωρίζει και προσφέρει το αίσθημα της οικογενειακής θαλπωρής. Εργαζόμενοι- Συνεργάτες, Προμηθευτές και Πελάτες, αποτελούν για εμάς τη μεγάλη μας οικογένεια.